Archive for the ‘Årstid’ Category

Höst

Nu har vi hösten definitivt här. Och med den följer snart vintern så nu är det dags för oss som bor i eget hus att införskaffa en snösläde. Och det innan snön faller, för när väl snön kommer så brukar de ta slut för säsongen. Så lika bra att slå till redan nu.

 

Till

slut kan man glädjas åt vårens intåg i landet. Visserligen var den här vintern inte fullt så tuff som de tidigare. Men snö och kyla oavsett om det är mycket eller lite uppskattas inte i alla fall. Nu ser vi fram mot sommaren och hoppas den blir till belåtenhet.

 

Kläder

Kläder och sommar en kombination som kräver eftertanke. Speciellt när vädret är ostadigt och ombytligt som det brukar vara i början av sommaren.  Den tunna sommarklänningen som dög på morgonen blir framåt eftermiddagen alldeles för kall att bära då vädret slagit om till kylslaget. Barnkläder är ungefär samma problem med även om barnet nog bara enkelt kan kasta av sig de kläder som är för varma. Sedan brukar de inte heller bry sig så där riktigt mycket om vad de är de har på sig. Inte som vuxna som ofta ser till hur omgivningen kan tänkas uppfatta deras klädstil.  Så det är i alla fall en grupp som inte bryr sig så mycket om kläder, alltid något att vara tacksam för.