Archive for May, 2011

Inga bilder

av honom hävdar kungen. I sådan situationer som skulle kunna betraktas som pinsamma då. Kommer bli intressant att höra honom igen om det dyker upp bilder.

 

Hus

Många av oss drömmer troligtvis om att få bygga hus. Att på egen hand färdigställa en hustillverkning och få sitt drömboende. Många drömmer om ett hus vid skärgården, andra vill ha en lyxig villa i förorten och andra vill bo i ett hus på landet. Drömmarna är många och för många blir denna dröm verklighet, för andra blir drömmen aldrig mer än just drömmar.

Men de som verkligen gör slag i saken och startar som en egen hustillverkare är ofta de som varit säkra hela livet. Först och främst krävs det att du har kunskap i ämnet hustillverkning, annars finns det mängder med företag som gärna hjälper dig till ditt drömboende. De sköter allt och tillsammans med dig gör de upp en detaljerad ritning, du får en offert på priset och de gör allt åt dig. Oavsett om du tar ett lån eller om du redan har pengarna är det viktigt att du alltid räknar lite över budget. Man vet aldrig vad som kan hända på vägen och om du står där med ett halvfärdigt hus utan pengar är det inte så kul. Om du står där med ditt hus färdigt och pengar över finns det säker hål att fylla igen. Kanske kan du bygga en pool, skaffa finare kök eller amortera av lite mer på lånet.

 

Sent

skall syndaren vakna. Det är något man kan se när Anders ber om ursäkt för att han via kriminella försökt, köpa/stoppa bilder av fester där kungen finns med. Ånger under galgen skulle man kunna kalla det för.