Archive for June, 2011

Kläder

Kläder och sommar en kombination som kräver eftertanke. Speciellt när vädret är ostadigt och ombytligt som det brukar vara i början av sommaren.  Den tunna sommarklänningen som dög på morgonen blir framåt eftermiddagen alldeles för kall att bära då vädret slagit om till kylslaget. Barnkläder är ungefär samma problem med även om barnet nog bara enkelt kan kasta av sig de kläder som är för varma. Sedan brukar de inte heller bry sig så där riktigt mycket om vad de är de har på sig. Inte som vuxna som ofta ser till hur omgivningen kan tänkas uppfatta deras klädstil.  Så det är i alla fall en grupp som inte bryr sig så mycket om kläder, alltid något att vara tacksam för.

 

Hitta på

Nu efter studentfester börjar fantasin tryta en del när det gäller det här med att hitta på presenter till folk. Vänner, när som lite mer avlägsna. Mors dag dessförinnan avslutningsfesterna, för att inte tala om alla uppvaktningar som normalt sker under ett år. Namnsdagar, födelsedagar, bröllop, och andra typer av evenemang som skall uppvaktas på något sätt. Att ge bort presenter är inte alltid det enklaste. Fast nu med tanke på den stundande semestern och vädret kanske ett wakeboard kan passa för den lite mer sportiga typen.

 

Åska

Över större delen av landet.  Det är väl bara en tidsfråga för den också skylls på uppvärmningen. Allt som rör väder brukar skyllas på den. Blir det för varmt, för kallt, för torrt, för regnigt så allt skylls på uppvärmningen.