Archive for March, 2012

Inköp

För att skaffa rätt säkerhetsdörrar för en bostadsförening så är det viktigt att ta reda på de olika säkerhetsklasser som finns. Det vanligaste är att man pratar om klass 3 och 4 enligt en europeisk skala som även gäller i Sverige. 4 är den bästa klassen där man maximerar skyddet och gör det närmast omöjligt för en inbrottstjuv att ta sig igenom dörren med konventionella medel.
För en bostadsförening så är det mycket viktigt att man har ett ordentligt skydd för varje hem men även för den gemensamma porten. Porten brukar man dock även säkra med hjälp av kod och larm, och tillsammans med en säkerhetsklassad dörr så gör detta att man höjer säkerheten för samtliga som bor i bostadshuset.
Det kan också vara viktigt att tänka på det där med stil och design. Antingen kommer man överens om en typ av dörr som alla får eller så låter man varje medlem välja från att mindre antal dörrar som ingår i det förslag man får från leverantören av säkerhetsdörrar. Design kan påverka priset och här kan man kanske vara lite flexibel, men det ska inte vara så att man offrar säkerheten för att få råd med dörrarna

 

Till

slut kan man glädjas åt vårens intåg i landet. Visserligen var den här vintern inte fullt så tuff som de tidigare. Men snö och kyla oavsett om det är mycket eller lite uppskattas inte i alla fall. Nu ser vi fram mot sommaren och hoppas den blir till belåtenhet.